44-jaar jubileum de Tonnezotters

De Knollentrekkers bestaan in 2020 50 jaar en vieren daarmee dit jaar het gouden jubileum. Het eerste optreden van ons eigen jubileumjaar was wel heel bijzonder bij de carnavalsvereniging de Tonnezotters. Voor een carnavalsvereniging zijn alle jaren die een veelvoud zijn van het getal 11 jubileumjaren. De Tonnezotters vieren in 2020 hun 44-jarige jubileum. We spelen al vele jaren als Hofkapel van de Tonnezotters en we waren dan ook zeer verheugd dat we op deze avond de opening mochten verzorgen en alle verenigingen de zaal in mochten spelen. Op de klanken de Knollentrekkers met Links-Rechts en ‘Limburg Alaaf’ kwamen de Tonnezotters en alle bezoekende verenigingen en dansgardes de feestzaal binnen.

Het werd een geweldig feest met zoveel carnavalsliefhebbers. Tonnezotters bedankt!

Met dank aan Sassendonk-TV voor de beelden.

Reacties zijn gesloten.