Introductie Bokbier – Binnenstad Zwolle

Op zondag 7 oktober om 13.00 uur komt schipper Maik Overbosch traditiegetrouw met zijn prachtige tjalk Emanuel het bokbier aan Zwolse wal brengen.  Op het Broerenkerkplein (bij Het Beugeltje) wordt het eerste

vat aangeslagen en uitgedeeld om te proeven. Drie brouwerswagens met paarden en met muziek van de Knollentrekkers worden de vaatjes vervolgens naar maar liefst 20 cafe’s in de Zwolse binnenstad gebracht.

Op het Broerenkerkplein vindt ook een regiomarkt plaats met bierbrouwers uit Zwolle e.o. en zijn er kraampjes met diverse streekproducten en vele foodtrucks, waaronder een van Het Weeshuys en De Librije. Bovendien zorgen de stadsomroeper Peter Vader, de showband Jubal Zwolle, de dweilorkesten De Stroatklinkers en CV De Knollentrekkers samen met de twee Jan Plezier wagens, waar je gratis in mag meerijden, voor de nodige sfeer! Kortom, genoeg plezier rondom het nieuwe bokbier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.